Groene energie van Texel

Tijd voor verandering

Texel Energie is BFF partner. Je kunt je aanmelden als nieuwe klant. Texel Energie doneert per nieuwe klant een bedrag  aan onze duurzame ambities. Help je mee? Meld je dan hieronder aan als nieuws klant. Samen maken we de wereld een stukje groener. Ook leuk: laat je autobanden oppompen op het BFF Parkeerterrein en ga weer helemaal ok en bewust de weg op.

“Wij zijn ervan overtuigd dat lokaal en duurzaam opwekken van energie dé manier is om onze planeet te ontlasten. En gelukkig zijn we hierin niet alleen! Als onderdeel van het collectief om | nieuwe energie, hebben we het doel om heel Texel en heel Nederland zo snel mogelijk te laten overstappen van grijze stroom naar duurzame stroom van eigen bodem.

TexelEnergie |om verzorgt sinds 2007 de productie en levering van duurzame energie aan bedrijven en particulieren op Texel. Wij zijn ervan overtuigd dat lokaal en duurzaam opwekken van energie dé manier is om onze planeet te ontlasten. En gelukkig zijn we hierin niet alleen! Als onderdeel van het collectief om | nieuwe energie, hebben we het doel om heel Texel en heel Nederland zo snel mogelijk te laten overstappen van grijze stroom naar duurzame stroom van eigen bodem.

De energie die TexelEnergie | om produceert, is 100% groen en wordt 100% lokaal opgewerkt. Hierdoor kunnen we je precies vertellen waar de energie die we leveren vandaan komt. Met de winst die we maken, stimuleren we nieuwe projecten op Texel rondom de opwek van duurzame energie.”

Aanmelden? Klik hier 

Geplaatst juli 18, 2019 in: Duurzaamheid, Partners by Valerie

Opmerkingen zijn afgesloten.