Proeftheater ticketverkoop

Altijd al zelf een fruits de mer willen maken? Wil je meer leren over wijn & spijs combinaties op topniveau? Of wil je samen met vriendinnen een kookworkshop volgen? Dat kan dit jaar allemaal tijdens het festival! Op zondag kun je maar liefst vier verschillende masterclasses en workshops volgen bij het proeftheater. Daarnaast zijn er op het festivalterrein het hele weekend ook activiteiten. Zo kunnen de kids een JetPack knutselen en kun je zelf genieten van een ontspanningsmassage op het strand. Kijk snel verder, want voor sommige activiteiten adviseren we om alvast aan te melden. 

Op het veld (doorlopend)
Shoppen – De Sjop & MirakelZ

Bij het Waddenstrandje (doorlopend)
Ontspanningsmassages, voetmassages & gezichtsbehandelingen – Welnessdorp
Latte art – Koffiebranderij Texel
JetPacks knutselen – Lonneke

Proeftheater (zondag)
12.15 – 13.45 uur Presentatie ‘De Smaak van Texel’
14.00 – 16.00 uur Masterclass Wijn & Spijs, Nadine en Jef van Bij Jef*
17.30 – 19.00 uur Masterclass Fruits de Mer door Boy Schuiling, Visrestaurant ’t Pakhuus

Wil je zeker zijn van een plek bij het proeftheater? Via de online ticketshop kun je al reserveren. Tijdens het festival kun je natuurlijk ook even langslopen, maar de kans is klein dat er dan nog een plaatsje vrij is.

|Presentatie ‘De Smaak van Texel’| (toegang is gratis)
Ken je het nieuwe (kook)boek De Smaak van Texel al? Dit boek vol met heerlijkheden van Texel en verhalen van Texelse chefs die koken met lokale producten komt naar het festival! De auteurs, Annette van Ruitenburg, Sabien Bosman en Tanja van den Berge, geven je graag een uniek kijkje in het boek en vertellen tijdens de presentatie over Texel en alle gastronomische wetenswaardigheden. En ook leuk: het boek is na afloop van de presentatie te koop en kun je natuurlijk laten signeren door de auteurs.

Tijd: Zondag 12.15 – 13.45 uur
Aantal plaatsen: minimaal 15
Locatie: proeftheater

|Masterclass Wijn & Spijs, Nadine en Jef van Bij Jef*|
Hoe tof! Michelinsterrestaurant Bij Jef geeft dit jaar weer een unieke masterclass Wijn & Spijs. Meesterkok Jef en meester gastvrouw Nadine komen naar het festival om hoogstaande wijnen en bijpassend spijs te presenteren én je te laten proeven. Er zijn maar vijftien plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op!

Tijd: Zondag 14.00 – 16.00 uur
Aantal plaatsen: 15
Locatie: proeftheater
Kosten: € 100,-*
* De prijs is exclusief servicekosten die worden berekend door het ticketsysteem.
Aanmelden: yes, klik hier

| Masterclass Fruits de Mer door Boy Schuiling, Visrestaurant ’t Pakhuus |
Kun jij fruits de mer klaarmaken? Na de masterclass van Boy van Visrestaurant ’t Pakhuus wel! Chef-kok Boy werkt dagelijks met vis en weet als geen ander welke schelp- en schaaldieren het beste combineren met een heerlijk glas wijn. In de 1,5 uur durende workshop proef je verschillende zilte zaligheden (van kreeft tot oesters) en leer je hoe je een eigen fruits de mer toren kunt maken. Leerzaam, maar vooral lekker… heel lekker!

Tijd: Zondag 17.30 – 19.00 uur
Aantal plaatsen: 15
Locatie: proeftheater
Kosten: € 45,-
Aanmelden: yes, klik hier

Geplaatst juli 17, 2018 in: Geen categorie by Valerie

Opmerkingen zijn afgesloten.