Terug op ons stekkie: jubileum editie!

BFF, viert komend jaar een event jubileum. Al bijna 5 jaar lang kunnen jullie genieten van al het verantwoord lekkers. En dat met de voetjes in het zand en de wind door onze haren. Afgelopen jaar maakten we een uitstapje naar een andere locatie. Maar we willen jullie vertellen: we gaan terug naar Oudeschild! BFF is het laatste weekend van juli te vinden op en om het strandje van de Waddenhaven in Oudeschild op Texel.

Wat gaat de tijd snel en wat hebben we veel mooie momenten met elkaar meegemaakt. Wat begon als een ‘leuk feestje’ is nu uitgegroeid tot een landelijk bekend festival, een vaste prik op food liefhebbers hun agenda.” Aldus Valerie.

Naast ons mooie stekkie aan de Waddenzee en de heerlijke deuntjes, staat BFF ook bekend om de lokale food line up. Want één van de pijlers van het festival is bewust en verantwoord eten toegankelijk maken, laten zien dat een ‘festival hap’ anders kan zijn.

Dat is iets waar we de afgelopen jaren veel aandacht aan hebben gegeven. Een bewuste food line up met voldoende diversiteit.” Joram, deelnemer en mede organisator van het festival.

Tijd voor een feestje!
Op naar de 5e editie!  Hoe zullen we dit jaar uitpakken? Heb je leuke ideeën? Mail deze naar info@beachfoodfestival.nl

Geplaatst oktober 10, 2019 in: Informatie, Locatie by Valerie

Opmerkingen zijn afgesloten.