Yoga @ BFF

Yoga op het beach food festival!

KOOP HIER JOUW BFF YOGA TICKET

Yoga op een foodfestival? Ja, waarom niet. Kom lekker yoga doen tijdens het festival achter de tenten van IslandSpaTexel.  De yoga is goed te volgen voor iedereen en zal bestaan uit actieve en rustige houdingen.

De afsluiting van elke les is een ontspanningsoefening en met de mooie omgeving van de bonte belevenis om je heen en Den Hoorn op de achtergrond, kun je daarna weer helemaal relaxed verder met alles wat er te ontdekken valt op het festival terrein. Of je boekt een massage om nog wat langer in de ontspanningsmodus te blijven.

De lessen duren een half uur en zijn te boeken via  de BFF ticketshop van BFF of bij de tenten van IslandSpaTexel. Er zijn enkele matten beschikbaar maar zelf een matje of handdoek meenemen kan natuurlijk ook!  De yoga wordt gegeven door Carola Keesom van IslandSpaTexel.

De kosten bedragen 7,50

Vrijdag – zaterdag en zondag om:

  • 12.15 uur
  • 13.00 uur
  • 13.45 uur

“Move like water, fueled by your breath. The result is flow state. You tap into your creativity and intuition. You feel elevated, energized. You find your own best body, best fitness and best health. You get happy. You radiate light.  Tara stiles founder of strala yoga.”

Geplaatst juli 20, 2019 in: Programma by Valerie

Opmerkingen zijn afgesloten.